Over Janhout.nl

Welkom bij janhout.nl, uw betrouwbare leverancier voor alle steigerhouten meubelen Rotterdam omgeving en steigerhout tuinmeubelen. Wij maken voor onze steigerhout meubelen uitzonderlijk gebruik van de beste kwaliteit planken uit de beste groeigebieden welke speciaal worden geselecteerd en teruggedroogd. Meubelen van steigerhout op maat geven uw interieur en tuin een warme en sfeervolle uitstraling. In onze ambachtelijke werkplaats maken vakkundige meubelmakers uw steigerhouten meubels voor binnen en steigerhout tuinmeubelen op maat. Bij janhout.nl kunt u uw droominterieur creëren door meubels van steigerhout op maat te laten maken en dit allemaal helemaal naar uw wens.

U kunt onder andere bij ons terecht voor een steigerhouten tafel. Zo kunt u kiezen uit een tuintafel steigerhout of een eettafel steigerhout. Naast een tafel steigerhout voor binnen bieden wij ook andere duurzaam en onderhoudsvriendelijke steigerhout tuinmeubelen of steigerhout meubels voor binnen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een steigerhouten bureau op maat laten maken. In de webshop bekijkt en bestelt u ons uitgebreide assortiment, aan binnen meubelen en tuinmeubelen op maat, direct online.

U kunt natuurlijk ook diverse voorbeelden van steigerhout op maat en verschillende kleuren en afwerkingen met eigen ogen bekijken. Kom langs voor al uw steigerhout op maat in onze nieuwe showroom aan de Noordeindseweg 330 in Berkel en Rodenrijs!

Steigerhout tuinmeubelen

Directe levering uit eigen fabriek
Meubelen op maat
100% kwaliteitshout teruggedroogd en geschaaft
Snelle tranportservice
Verschillende afwerkingen in diverse kleuren
Weersbestendigheid mogelijk
All-weather kussens op maat in vele kleuren
Draadloze tuinverlichting
Boretti buitenkeukens

Bij de productie maken wij uitsluitend gebruik van een unieke kwaliteit hout uit de beste groeigebieden in Finland, genaamd FinnPine. Alle steigerhouten planken worden speciaal geslecteerd en vervolgens gedroogd om krimp en werking te minimaliseren. De meubelen zijn degelijk en netjes afgewerkt, u kunt kiezen uit verschillende beitskleuren en tevens kunnen de steigerhout meubelen worden behandeld met een waterafstotende nano behandeling of een lak voor binnen meubelen.

In onze webshop vindt u uiteenlopende houten meubelen met verschillende maten,  mocht u andere wensen hebben of liever een steigerhout meubel in een afwijkende maat willen, neem dan gerust contact op. Janhout.nl levert tevens bijpassende op maat gemaakte all-weather kussens van het merk Sunproof welke in vele kleuren beschikbaar zijn. De gebruikte stof is waterafstotend, kleurvast en hierdoor ideaal voor buitengebruik.

Bekijk en bestel onze producten in de webshop of kom langs in onze showroom!

Showroom

Onze webshop is 24/7 geopend. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom welke u 1000 m2 aan woonplezier biedt. De meubelen en accessoires bieden een leuke mix voor zowel binnenshuis als in de tuin.

Openingstijden showroom:

Ma/vr: 12.00 - 17.00
Za: 10.00 - 17.00
Zo: gesloten

Adres showroom:

Noordeindseweg 330
2651 LM Berkel en Rodenrijs

T: 085 065 3798
E: info@janhout.nl
Fb: facebook.com/janhout.nl

KvK nummer: 55583091
Btw nummer: NL 199667615B01