BEZORGserviceOnderstaande tarieven gelden uitsluitend voor bestellingen vanaf € 250,- en tot 50km van onze vestiging in Berkel en Rodenrijs.

Wat zijn de bezorgkosten?
Janhout.nl heeft een eigen transportservice met vriendelijke en behulpzame chauffeurs. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het type meubel en het afleveradres. Het basistarief bedraagt € 49,- tot € 89 voor levering aan de begane grond (mits de toegankelijkheid dit toelaat). Indien u de bestelling wilt laten plaatsen op een andere verdieping dan de begane grond gelden andere tarieven. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice om te kijken of het meubel wel of niet demonteerbaar is.

Indien het afleveradres verder dan 50km van onze locatie is (Berkel en Rodenrijs) gelden andere tarieven. Neem in dit geval contact op om te kijken wat de exacte bezorgkosten zijn naar uw adres.

Hoe worden de meubelen geleverd?
Alle meubelen worden compleet in gemonteerde staat geleverd worden, met uitzondering van bedden en hoekbanken. Levering op een andere verdieping dan de begane grond is beperkt mogelijk omdat niet alle meubelen demonteerbaar zijn.

Let op: U bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid naar uw woning. In geval van twijfel raden wij u aan om de toegang naar uw woning goed na te meten en eventueel contact op te nemen met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn de levertijden?

Door onze snelle en directe service proberen wij uw bestelling binnen 4 tot 8 weken te leveren. Afhankelijk van het moment waarop u de bestelling heeft geplaatst.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Zodra uw bestelling gereed is voor uitlevering nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak te maken.. Onze transportservice is beschikbaar van maandag t/m zaterdag. In overleg kunnen wij uw bestelling ook in de tuin plaatsen wanneer er niemand thuis is.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ja,u kunt uw bestelling afhalen op:

Janhout.nl

Noordeindseweg 330
2651 LM Berkel en Rodenrijs

Bovenstaande tarieven gelden voor bestellingen vanaf € 250,- en tot 50km van onze vestiging in Berkel en Rodenrijs.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 085 065 3798 of info@janhout.nl.