Betalingsmogelijkheden

In onze webshop accepteren wij verschillende betaalmogelijkheden waarmee u veilig kunt afrekenen.
Zodra u één van de betaalmogelijkheden heeft geselecteerd zal u worden doorverbonden naar de vertrouwde betaalpagina van uw eigen bank.

U kunt kiezen uit de volgende betalingsmogelijkheden:
De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland is iDEAL. U hoeft hiervoor geen speciale account aan te maken of een extra dienst af te sluiten. iDEAL is als internet bankieren en verloopt dan ook via de vertrouwde en veilige betaalomgeving van uw eigen bank. Wij ontvangen direct een bevestiging van uw betaling en kunnen hierdoor direct overgaan tot het verwerken van uw bestelling. Betalen met iDEAL is gratis, snel en veilig.U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op uw creditcard plaats. Uw creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

Onder rembours (+ € 25,00)

U kunt uw bestelling onder rembours betalen bij aflevering. Hier zitten wel extra kosten van € 25,00 aan verbonden. De betaling dient gepast te zijn, de chauffeurs hebben geen wisselgeld.

Per overschrijving

Rekeningnummer / IBAN: NL25 ABNA 041 42 58 398

Vermeld a.u.b. altijd uw factuur of offertenummer.

Indien u vragen heeft over de betalingsmogelijkheden kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.